Étterem

Fejedelmi fogások – királyi étterem Veszprémben

Illetve királynői, ugyanis a veszprémi éttermünk az első magyar királynőkről elnevezett szállodánkban, a Gizella Hotelben található. Az étterem Veszprémben nem csak a szállóvendégeink előtt, hanem mindenki előtt nyitva áll, aki egy finom fogásra vár. Melyet vendégeink közvetlenül a veszprémi Vár alatt költhetnek el.
Királyi étkek, melyet kihagyni vétek.
Változatos fogásainkat mindig friss alapanyagokból készítjük el, ügyelve az adalékanyagoktól mentes hozzávalók felhasználására és a beszerzési forrásaink kifogástalan minősítésére. Étlapunkon a hazai íz világ mellett igyekszünk több olyan különleges kínálatot is szerepeltetni, mely mind a változatos ízléseknek, mind a szigorúbb értrendeknek is megfelelnek. Elő-, hús- és vegetáriánus ételeink, valamint desszertjeink pedig igazi íz élménnyel várják az éttermünkben látogatókat.

Megkoronázzuk az étkezését!

A Gizella Hotel Étterem a hazai pincészetek nemes boraival, étvágygerjesztő aperitifekkel, és a legnépszerűbb alkoholos és alkoholmentes italokkal várja a vendégeket.
Drink Bárunk egészen 23 óráig kínálja a frissen csapolt söröket, a látványos koktélokat, a válogatott hazai pálinkákat és a szezonnak megfelelő hűsítőket és fűszerezett forró italokat.

Az étteremről bővebben

A vár ódon, hangulatos utcáihoz, tereihez közvetlen ostromlépcső vezet fel, így mind a friss levegőn megéhezők, mind az étkezés utáni sétára vágyók közkedvelt étterme lettünk. A 70 fős éttermünk pedig egy páratlan hangulatú terasszal kiegészülve várja a gasztronómiai élményre vágyókat.

 

Asztalfoglalás:

  • személyesen a Gizella Hotel Étteremben
  • telefonon
  • e-mailen

Kérjük, hogy az asztalfoglalás lemondását 24 órával előre jelezze!