Rendezvények

A jeles alkalmak és események közeledtével már álmainkban ott él a kép a tökéletes estéről. Elképzeljük a helyszínt és megtervezzük a díszeket, érezzük a felszolgált ételek és italok ízét és illatát és előre emlékezünk arra a jókedvre, melyet a rendezvény tökéletessége kelt a vendégekben.
Sajnos azonban ezek az elképzelések és a kezdeti lelkesedés a rendezvényszervezéshez a nagy nap közeledtével a legtöbb esetben szertefoszlik és el is múlik. Hiszen az esemény meghirdetésén és a vendégek lefixálásán kívül időigényes és embert próbáló feladat leszervezni az adott helyet, és összeállítani a mindenki számára elfogadható menüsort.
Álmaink estéjét azonban az előttünk álló nehézség ellenére sem kell feladni, hiszen lehetőségünk van a rendezvényszervezést, mint szolgáltatást igénybe venni.

 

Rendezvényszervezés Veszprémben az Ön igényeinek megfelelően!

A Gizella Hotel és Étterem a történelmi városrészben elhelyezkedve tökéletes helyszínéül szolgálhat bármilyen rendezvénynek. A 70 fős éttermünk és a 65 fős hotelünk egyszerre biztosítja mind azt, amire egy rendezvény során a vendégeknek szüksége van. A fejedelmi étel- és italkínálatunk, valamint a pazarul berendezett hotel szobák garantálják a résztvevők jó hangulatát.

 

Egyedülálló rendezvényszervezés Veszprémben.

Céges éves party? Esküvő és/vagy lakodalom? Osztály- vagy baráti találkozó, esetleg egy családi esemény? A Gizella Hotel és Étterem minden jeles és neves alkalomra tökéletes megoldást jelent, hiszen a 150 főig befogadó képes konferencia termünk még a nagyobb szabású rendezvények helyigényének is megfelel.eskuvo_terites_a_konferenciateremben2lila_eskuvoeskuvo4